Запознах се със собственика докато гледахме сивото комби ГТА съвсем случайно. Колата е с Г.И. ...според мен слоьено ужасно грозно.... Собственика не е фен на марката... И иска БМВ 330ХД ... тази не ставала за зимата където живеел.... не ми направи добро впечатление колата..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНякой си прави красавицата в един от сервизите край този, в който аз правя мотора си. Колата не ми е позната.
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЗапознах се със собственика докато гледахме сивото комби ГТА съвсем случайно. Колата е с Г.И. ...според мен слоьено ужасно грозно.... Собственика не е фен на марката... И иска БМВ 330ХД ... тази не ставала за зимата където живеел.... не ми направи добро впечатление колата..
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеГТА с газово......ебаси...
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеЗапознах се със собственика докато гледахме сивото комби ГТА съвсем случайно. Колата е с Г.И. ...според мен слоьено ужасно грозно.... Собственика не е фен на марката... И иска БМВ 330ХД ... тази не ставала за зимата където живеел.... не ми направи добро впечатление колата..
Изумително е (поне за мен), да има такива, които не оценяват това, което имат.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВ събота, 12.04. около 17:15, на пътя Габрово - Велико Търново изпреварих черна 156 спортвагон със старозагорски номер и с лепенки от феста. Даже свирнах на колегата. Аз бях с тъмносиня 166.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКакво толкова има да му обичаш на ГТА - да не е М3?!
Не виждам и нищо лошо в практичното 330хд?250коня кола мили съфорумци отдавна е далеч от средно статистическото разбиране за бърз или динамичен автомобил, еле па и на 20/100 разход не газ ми си е за метан направо.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКакво толкова има да му обичаш на ГТА - да не е М3?!
Не виждам и нищо лошо в практичното 330хд?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Като цяло и М3-ката не е много за припадане по нея, ма при всяко положение си е по-кола. Опсссс...казах го. Май и аз ще съм в изолатора тая нощ.
И имам едно питане: какъв е проблема колата да е с газ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТо, да ти кажа, май е за добро - да не се захласвам по глупости....
Епа, кака,
като не ти се драка....
...наздаровя
Ние пием оттатък - тук вилнее хай-лайф-ът
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:14 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ, що - да не сме излъгали нещо?!
Тя Алфата ще се окаже кола за някакви много чувствителни хора, дето имат само сърце и нищо друго - нормално да припадат по ГТА
Comment
Comment